Presentationsakademin | Publiken kan INTE läsa och lyssna samtidigt
22600
post-template-default,single,single-post,postid-22600,single-format-standard,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline-bottom,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Publiken kan INTE läsa och lyssna samtidigt

Skulle du kunna läsa en sida ur en bok samtidigt som någon pratar med dig? Nej, du måste välja vad du fokuserar på, eller hur?

Jag blir uppriktigt ledsen när jag ser så många som lägger upp bilder på sig själva här på sociala medier från ett presentationstillfälle när det bakom dem syns presentationsbilder fullsmetade med text. Smarta människor som kan sitt ämne. Varför vill de inte att deras budskap ska nå fram?

Så här enkelt är det. Publiken kan INTE läsa och lyssna samtidigt.

Det och mycket annat kan du lära dig i min onlinekurs ”Konsten att tillreda och servera förtrollande presentationer”. För 595 kr + moms får du hela min metod som jag använder i live workshops med presentatörer som vill nå fram med sitt budskap till hela publiken.

 

 

Foto: Teemu Paananen on Unsplash. Redigerad av mig.