Presentationsakademin | Ha roligare och sälj automatiskt mer
22115
post-template-default,single,single-post,postid-22115,single-format-standard,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline-bottom,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Ha roligare och sälj automatiskt mer

Många säljutbildningar lägger fokus på konkreta verktyg och metoder. Några få pratar om säljarens eget beteendestilsmönster. Ännu färre pratar om hur en så enkel sak som våra tankar kan påverka försäljningen.

En människa med en negativ livsstil, som har ett negativt tankemönster, utstrålar negativ energi. Visst har du känt att du blir pigg av att prata med vissa människor och trött av andra? Det behöver inte bero på vad de säger utan på energin de utstrålar. Och det beror i sin tur på deras tankemönster. Ett negativt tankemönster går inte att dölja med tillgjorda säljarknep. Positiv energi gör dig mer öppen för nya kontakter. Boosta din energi på olika sätt med mycket egen tid – din omgivning kommer att märka det. Testa, det är kul! Bli inte förvånad om någon säger ”vilken livsglädje du har!” eller något liknande. Det finns de som tycker att man inte bara kan gå omkring och vara positiv så där utan anledning. Man måste ju ta livet på allvar. Men allvarligt (!) talat, varför inte försöka i alla fall? Vi som tänker positivt har i alla fall roligare än alla gnällspikar.