Presentationsakademin | Att göra en presentation är som att laga en lasagne
22581
post-template-default,single,single-post,postid-22581,single-format-standard,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline-bottom,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Att göra en presentation är som att laga en lasagne

Det här är rekvisita från min föreläsning i måndags för en myndighet som behövde bli rakare och tydligare i sin kommunikation. Deras generaldirektör hade slagit fast att kommunikation inte längre bara skulle vara en stödverksamhet utan lyftas upp till att vara en kärnverksamhet. Mycket bra initiativ, tycker jag. Det gjorde att min föreläsning togs emot med stort intresse.

Det här är några ord från användarna:
”De tre undermedvetna frågorna var toppen. Nu vet jag precis hur jag ska applicera dem på en presentation för GD nästa vecka.”
”Tack för all inspiration!”
”Nu har vi fått en massa upplag! Och vi ska börja använda foton istället för en massa text på powerpointbilderna.”

 

Om du bli nyfiken på hur jag använde rekvisitan och hur du också ska kunna förbereda svar på din publiks tre undermedvetna frågor kan du höra av dig till mig på lisa@presentationsakademin.se så ska jag berätta hur jag kan inspirera dig till tydlig kommunikation.

Du kan också kolla på min onlinekurs ”Konsten att tillreda och servera förtrollande presentationer”.