Presentationsakademin | År 2030 – en historia från framtiden
22094
post-template-default,single,single-post,postid-22094,single-format-standard,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline-bottom,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

År 2030 – en historia från framtiden

Minns du tiden när alla visade powerpointbilder så fort de skulle prata inför en grupp? Minns du att alla trodde att det var ett bra sätt att nå ut med sitt budskap? Att de var duktiga som hade lyckats trycka in så mycket information som möjligt på varje powerpointbild? ”Det måste se seriöst ut” sa de. Plötsligt en dag började en motståndsrörelse sprida sig. Det var Motståndsrörelsen mot trista presentationer.

Folk hade fått nog. ”Vi kräver respekt för vår tid!”, sa de och buade ut alla som pepprade sina presentationer med fakta, diagram och tabeller. Och de som gjorde presentationsbilder fulla med text som de själva läste högt, så kallade karaoke-bilder, slängdes helt resolut ut. Man hade tappat respekten för talare som inte förstod att känslor är viktigare än fakta när man ska ta ett beslut.

Tillbaka till nutiden

Det finns många otroligt duktiga människor som är experter på sina områden. Trots att de är smarta, händer det att de tappar allt förnuft när de ska göra en presentation. De dränker sina budskap i trista powerpointbilder. Du tillhör naturligtvis inte dem, men kanske kan du ändå ha nytta av oss på Presentationsakademin när du vill lyfta dina presentationer till en ny nivå.

Vill du veta mer? Mejla oss på lisa@presentationsakademin.se eller tomas@presentationsakademin.se