Presentationsakademin | PresentationsAKUTEN
22016
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22016,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline-bottom,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

PresentationsAKUTEN

Personlig videoworkshop

Bolla idéer om din presentation i en personlig videoworkshop

Har du kört fast i arbetet med din presentation? Om du fick önska fritt (och det får du) kanske du vill ha någon att bolla dina idéer med eller någon som berättar hur just ditt innehåll ska presenteras på ett bra sätt. Du vill också ha någon som peppar dig och får dig att känna dig som den bra talare du är. 
Här har du det!

Presentationsakutens videokonferens

Du sitter där och ska förbereda din presentation. Du vill så gärna att din publik ska lyssna och förstå ditt budskap och dina argument. Du hittar massor på nätet om hur man gör en övertygande presentation, men det tar så lång tid att ta sig igenom all information.

 

Gaah! Varför ska det vara så krångligt?

 

Vad vill du ha?

 

Inte en kurs, det har du inte tid med just nu.

 

Någon slags quick fix vore bra, eller hur? (Fast både du och jag vet att det egentligen inte finns någon quick fix för att göra riktigt bra presentationer.)

 

Men, om du fick önska fritt (och det får du) kanske du vill ha någon att bolla dina idéer med eller någon som berättar hur just ditt innehåll ska presenteras på ett bra sätt.

 

Du vill också ha någon som peppar dig och får dig att känna dig som den bra talare du är.

 

Här har du det!

 

För 1880 kr + moms får du en upp till två timmar lång videoworkshop med mig. Jag lovar att dela med mig av mina allra bästa tips för att göra din presentation så bra som möjligt. Jag kommer att hjälpa dig med idéer om innehållet i just din presentation. Det är du som väljer vad du vill ha mest hjälp med – är det ordningen på innehållet, vilket budskap som är viktigast att lyfta fram, hur du ska få din presentation att vara annorlunda än alla andras, hur du gör bra presentationsbilder till din presentation eller något annat?

 

Mejla eller ring mig för att boka en tid. Hoppas att vi ses snart på skärmen!

 

Lisa Sjöström
Presentationscoach

lisa@presentationsakademin.se
0708-262120

Några ord från kunder 

”Jag är alltid intresserad av kreativa idéer till presentationer och tycker att du är störtskön och duktig.”

”Ville bara säga tack för ett härligt möte med bra energi! Du inspirerade mig massor!”

”Bra synpunkter, Lisa. Du är sååå proffsig.”

”Tack för workshopen, den var såååå inspirerande!!!”

”Lisas entusiasm smittade av sig och hon är verkligt kunnig i ämnet.”

”Den här workshopen var oerhört värdefull för oss!”

”Tack för insikter i tisdags, Lisa!”

MISSA INGET FRÅN PRESENTATIONSAKADEMIN

– PRENUMERERA PÅ NYHETSBREV

Med ojämna mellanrum skickar jag ut nyhetsbrev med inspiration i konsten att tillreda och servera förtrollande presentationer. Syftet är att underlätta ditt arbete med presentationer. Dessutom får du inbjudningar till workshops och föreläsningar. Och håll utkik, ibland bjuder jag på rabatter på mina kurser också. Missa inte att skriva upp dig som prenumerant.

Vi ses i din inbox, hej så länge!

NYHETSBREV