Presentationsakademin | KONTAKT
22069
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22069,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.1,menu-animation-underline-bottom,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
team_image
Presentationskatalysator, föreläsare, grafisk formgivare

Lisa Sjöström

Lisa drivs av att försöka förstå hur vi människor fungerar och hon gillar att dela med sig till andra nyfikna av sina väl beprövade idéer på hur man gör en riktigt bra presentation. Hon kan konsten att locka fram det mest intressanta ur vilken presentation som helst.

Från början utbildade Lisa sig till jurist, men har i 25 år jobbat som formgivare, marknadsförare och presentationscoach.

Hennes motto är: Ge dig hän i livet. Våga ifrågasätta. Och ha kul.

”Idag höll jag en föreläsning om att tala. Talade mycket om alla de fantastiska tal du och jag varit med och tagit fram åt våra kunder. Sockerkaka och leksaksbil, godisrör och allt annat våra talare använt för att visualisera svåra ämnen för en oinsatt publik. Älskar att jobba med dig!”

Anna Malmsten, Vesir

team_image
Presentationskatalysator och föreläsare

Tomas Eriksson

Tomas är proffsföreläsaren som älskar att hjälpa dig att hitta din personliga presentationsstil. Tomas bakgrund är ingenjör, utbildare och organisationskonsult.

Tomas föreläser om och workshopleder i arbetsglädje och konsten att få kommunikation att fungera. Hans kunder är myndigheter, kommuner, regioner och företag i alla storleksklasser. Tomas ser fram emot att få coacha dig till att trivas ännu bättre på scen som presentatör.

”Du använde hela scenen, gestaltade det du sa med ett uttrycksfullt kroppsspråk. Inspirerade att se en så proffsig föreläsare.”

Mikael Alexandersson, Lärarförbundet